Κυριακή 18 Μαΐου 2008

OTE spot: Μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη σου;

Γιώργος Αλογοσκούφης: «Βεβαίως, για την αποφυγή παρεξηγήσεων, θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης αυτής να προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση της συμμετοχής της στον ΟΤΕ, άλλωστε θα το έκανε και από την πρώτη μέρα. Αλλά διασφαλίζουμε και μια σειρά από άλλα πλεονεκτήματα. Πρώτα απ' όλα η δημιουργία ανταγωνιστικού και τεχνολογικά προηγμένου τηλεπικοινωνιακού οργανισμού, που θά 'ναι σε θέση να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον οξύτατο ανταγωνισμό που αναπτύσσεται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και η επέκταση σε νέα προϊόντα, η ανταγωνιστική τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών (γιατί ασφαλώς κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα), η ισχυροποίηση και επέκταση του ΟΤΕ στην εγχώρια αλλά και στις διεθνείς αγορές που δραστηριοποιείται, ο διοικητικός και οργανωτικός εκσυγχρονισμός του ΟΤΕ, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του και η διασφάλιση των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου. Πιστεύω ότι είναι μια συμφωνία, η οποία είναι πρωτοποριακή όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη...»

Κωστής Χατζηδάκης: «Σήμερα κάνουμε αυτό το οποίο επιβάλλει το συμφέρον της Ελλάδας, το συμφέρον του οργανισμού, το συμφέρον των εργαζομένων του ΟΤΕ, το συμφέρον των Ελλήνων καταναλωτών...».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι "παίζουν" με την νοημοσύνη μας ειναι παληά και πονεμένη ιστορία.
Ελα σιγά σιγά να παίρνουν σειρά τα ΛΙΜΑΝΙΑ,ΕΛΤΑ,ΔΕΗ, και οταν αυτά τελειώσουν να πουλήσουνε ΚΑΙ την Ακρόπολη,Δελφούς,Ολυμπία,Διον και πολλά ακόμα.
Αυτό ΑΜΥΑΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ονομάζεται: πως το 'πε ο χοντρούλης??? Τελος πάντων μιά και δεν θυμάμαι πρωί πρωί θα το πω με δικά μου λόγια.
ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "Φτιαχνουμε το κράτος απο την αρχή"
Αντε και καλά μυαλά.
A.J.

Ανώνυμος είπε...

Ονομάζεται "επανίδρυση του κράτους"

wert01gf είπε...

Καλησπέρα.
Πραγματικά νιώθω να με πιάνει ίλιγγος, ναυτία, εμετός όταν συζητώ για τον ΟΤΕ. Αυτός ο "Νέος Κύκλος Μεταρρυθμίσεων" μου φαίνεται ατελείωτος και ακόμα μόλις άρχισε.
Το "Μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη σου" το είχα χρησιμοποιήσει και σε δική μου αρκετά παλαιότερη ανάρτηση (αν θέλεις ρίχνεις μια ματιάεδώ)και άσχετη με το θέμα πώλησης. Τότε όπως πολύ σωστά δείχνεις κι εσύ μας παραμυθιάζανε με ανάπτυξη του ομίλου και νέες επιχειρηματικές τακτικές. Τις είδαμε τις τακτικές τους..
Τα ξαναλέμε.