Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Επιτέλους το είπαν στον πρωθυπουργό

Αυριανή, 16 Μαΐου 2008

Αυριανή, 16 Μαΐου 2008Όπως διαβάζουμε σήμερα στην Αυριανή (την εφημερίδα που γκρέμισε τον καραμανλισμό, την εφημερίδα των μεγάλων αποκαλύψεων και τα συναφή), πραγματοποιήθηκε επιτέλους «Ενημέρωση Καραμανλή για την ακρίβεια». Έτσι το πρόβλημα που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας έγινε γνωστό στον πρωθυπουργό. Μπορεί να του πήρε 4 χρόνια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ελπίζουμε να ξεπεράσει σύντομα το σοκ αυτής της θλιβερής αποκάλυψης και να ενημερωθεί πριν τελειώσει η τετραετία και για τα υπόλοιπα προβλήματα.

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ε οχι...ειναι πλεον γνωστης των προβληματων μας ο πρωθυπουργος;;;Αυτο και αν ειναι απο τα απιστευτα...

Giant είπε...

ποιά ακρίβεια βρε παιδιά ?!!! όλα φτηνά είναι σε αυτή τη χώρα !!!

πλάκα κάνω !!!

πάντως είμαι σίγουρος πως άν δε λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας σε αυή τη τετραετία στην επόμενη θα είναι παρελθόν ( ή το πρόβλημα ή η κυβέρνηση)

mikros fokion είπε...

Τωρα που ενημερωθηκε ο καταλληλοτερος τα 41 μετρα του Φωλια θα γινουν 42! ο καταλληλοτερος ειπε: δεν μπορει 4-5 νταβαντζηδικα καρτελ να κυβερνουν αυτον τον τοπο! και ειπε στον Πακη να ετοιμασει τον νομο για τον βασικο αμετοχο!

Ανώνυμος είπε...

Μιά και αποκλείεται να ειναι στραβά ο γυαλός τότε σίγουρα οι κυβερνώντες "ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝΕ".Και που το'πανε στον Πρόεδρα (Οχι πρόεδρο)με τα πολλά ενσημα που εχει κολλήσει δουλευοντας τον Ελληνα τώρα θα στρώσουνε ΟΛΑ.
Ε ρε βρωμόξυλο που σας χρειάζεται ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.
A.J.