Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Ο Τέρενς Κουίκ συνιστά «Στα τσακίδια»

Ο Τέρενς Κουίκ προτείνει: «Πηγαίνετε στα τσακίδια»:

Δυστυχώς δεν είδαμε χθες την εκπομπή που μας διαφήμιζε, αλλά είδαμε το απόσπασμα αυτό να αναπαράγεται από την τηλεοπτική Ελληνοφρένεια του ΣΚΑΪ. Αν κάποιος το είδε, ας μας πει αν έκανε κάποια επιπρόσθετη αναφορά για μας ο δημοσιογράφος του ALTER.

Τα άλλα blogs που αναφέρονται είναι τα ΑΝΤΙ WebLog, Enimerosi24 και i-Reporter.

Update: Ο Τέρενς Κουίκ επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα καλά του λόγια, και ψηφίζοντας στο γκάλοπ μας.

Alter, 15 Μαΐου 2008, 07:45Alter, 15 Μαΐου 2008, 07:44

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ίδιος όμως, μάλλον επιστρέφει στις ρίζες του, δηλαδή στην ΥΕΝΕΔ (πρώην ΕΡΤ)

περισσότερα, εδώ
http://animats.wordpress.com/2008/05/13/yened/

Ανώνυμος είπε...

Πώς και διαφημίζει ο δεξιός Κουίκ ένα αντιδεξιό blog???

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα διαφήμισε και το troktiko.

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους, ήρθε η ώρα της καταξίωσης
LOL

Διονύσης είπε...

Ο Κουίκ μπορεί να βάλλεται από πολλούς, αλλά είναι πολύ καλύτερος από κάτι άλλα ρετάλια της δημοσιογραφίας.

Τέρενς είπε...

Είναι λογικό να υπάρχουν απορίες και αντιδράσεις,σαν κι αυτές που διαβάζω.Μη ξεχνάτε,όμως,ότι ο άνθρωπος ωριμάζει.Μέσα από μία προσωπική και επαγγελματική διαδρομή με τεράστιες εμπειρίες,όμορφες,αλλά και τραυματικές,κάποια στιγμή βλέπει πόσο χαμένο είναι το παιγνιδι ανάμεσα σε ταμπέλες που αφορούν δεξιές ή αριστερές αντιλήψεις.Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζεις (πολύ περισσότερο εγώ μέσα από την συγκεκριμένη δουλειά) το καθημερινό πρόβλημα του όποιου ανθρώπου,της όποιας κοινωνικής ομάδας και πώς στέκεσαι επικριτικά ή και θετικά απέναντι στην κάθε μορφής εξουσία,πόσο μάλλον της πολιτικής.Κανένα κόμμα δεν τα κάνει όλα καλά και κανένα κόμμα δεν τα κάνει όλα χάλια.Και να μη ξεχνάμε τις μεταμορφώσεις τους όταν βρήσκονται καβάλα στη κυβέρνηση.Πολύ βιαστική και επιφανειακή αυτή η τοποθέτησή μου,αλλά στα σχόλια ενός blog δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθειές και ουσιαστικές αναλύσεις.Πάντως το πνεύμα μου,νομίζω ότι είναι αντιληπτό.
Σχετικά με τις αναφορές μου χθες και σήμερα:Έκανα το αυτονόητο και φυσικά είπα για τα blog και ειδικότερα για εσας,πολλά περισσότερα από αυτά που "έκοψε και έρραψε" για τους δικούς του σατυρικούς λόγους,ο ευρηματικός Θύμιος Καλαμούκης.
Όπως κατάντησαν τα περισσότερα ΜΜΕ,τα blog είναι η μόνη πηγή ενημέρωσης όπου τίποτα δεν κρύβεται και όπου τα πράγματα λέγονται με το όνομά τους και το επιθετό τους.Επίσης(μέσω των σχολίων)είναι και ο μόνος τρόπος να μιλήσει ο πολίτης και να εκφράσει ελεύθερα και χωρίς φίλτρα την άποψη,την αγανάκτηση,την θετική ή την αρνητική κριτική του για τα όσα συμβαίνουν και τον αφορούν.Μπορεί επίσης να "μιλάει" (όπως καλή ώρα εμείς τώρα)με τον άγνωστο συμπολίτη του,συμφωνόντας ή διαφωνόντας για τα όποια ζητήματα.
Για μένα τα blog είναι κάτι το αντίστοιχο με την αρχαία αγορά ή με τις εφημερίδες τοίχου.Συνεπώς μην απομονώνετε και μην δαιμονοποιείτε όποιον μπαίνει σε αυτή την ανοικτή παρέα.Ακομά και ένας "δεξιός" κάτι ίσως να έχει πεί,όπως σίγουρα διαβάζω και ακούω με πολύ ενδιαφέρον τον κάθε "αριστερό".

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν έχουμε όλοι αλτσχάιμερ, πριν λίγους μήνες ο Τέρενς Κουίκ εξαπέλυε μύδρους και απειλές κατά της διαχειριστικής ομάδας του indymedia και των χιλιάδων συντακτών του. Πολύ quickly τα ξέχασε αυτά και μιλάει τώρα για την ελεύθερη φωνή των bloggers.

Ανώνυμος είπε...

Θελω να απαντησω στο τελευταιο.Το blogger.
Αυτο το είπα πριν ενα χρόνο.Απο τοτε μεχρι σημερα εχω πει δημοσια 3 φορες ΣΥΓΓΝΩΜΗ.Την ειπα και σημερα.Κανοντας και εξειδικευμενη αναφορα στο INDYMEDIA.'Ημαρτον πια με τους αφορισμους και τις απαξιώσεις.
Τερενς Κουικ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο αυθεντικός Τέρενς αυτός που απαντάει παραπάνω. Ο αυθεντικός Τέρενς έχει το εικονίδιο blogger, link στο προφίλ του και την εικόνα με τη γη (όπως στο πρώτο σχόλιο που έγραψε)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είδα την εκπομπή και όντως ζήτησε συγνώμη ο κ. Κουίκ. Και προς τιμήν του. Έχετε ακούσει πολλούς δημοσιογράφους να παραδέχονται δημόσια τα λάθη τους και να ζητάνε συγνώμη;

Χάρη στον Τέρενς Κουίκ το blog σας απέκτησε ακόμα έναν αναγνώστη, εμένα.

Ανώνυμος είπε...

Εχω βαρεθει να βλεπω δεξιους να χαιδευουν τους αριστερους ειτε για να διατηρησουν την υστεροφημια τους οπως ο Κουικ η για αγρα ψηφων οπως κανει η Πιπιλη στο θεμα Κουλογλου. Για ζητα απο αριστερο να κανει το ιδιο για εναν δεξιο. Τους ξεσκιζουν, μισος απυθμενο. Γι'αυτο ασε μας ησυχους Κουικ με τους προσωπικους σου στοχους.

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν θα χαιρομουν και πολυ που ο Κουικ ειπε δυο καλα λογια για σας, ουτε θα το επαιρνα σαν θετικο για το blog μου. Ο Κουικ ειναι ενας "δηθεν" που αμα του πας λιγο κοντρα και δεν συμφωνει, το λιγοτερο θα σου κλεισει καταμουτρα τη συζητηση χωρις πολλα πολλα. Ειναι αρκετα καβαλημενος και ψαχνει στα γεραματα το αλλοθι του για οτι λαθη εχει κανει στη ζωη του.

Τέρενς είπε...

Καλησπερα.Είναι τραγικό αυτό το μένος ή εμπάθεια κάποιων φίλων bloggers,που αφορίζουν άλλους που δεν γουστάρουν λόγω...φρονημάτων!!!Σοβαροί "δημοκράτες" είναι.Βρε σεις.Σε μια ανοιχτή κοινωνία και δημοκρατία,δεν μπορούν να υπάρχουν μόνο αυτοί που ανήκουν στους δικούς σας πολιτικούς χώρους.Αν ήταν έτσι θα μιλάγαμε για μια φασιστική κοινωνία ή μια δικτατορία,όπου άλλες απόψεις δεν χωράνε.Τα πράγματα,όμως,δεν είναι έτσι.Και όπως κάνω την αυτοκριτική μου και ζητάω δημόσια συγνώμη (όπως έπραξα με το INDYMEDIA) για τον ίδιο λόγω -έστω και στα...γεράματα,όπως έγραψε ο "ανώνυμος" - ανοίγω καλύτερα τα αυτιά μου και τα μάτια μου για να μάθω απόψεις,θέσεις,λογικές προβληματισμούς,κριτικές,που σίγουρα με ενδιαφέρουν και κάτι θα μου αφήσουν.Και διαβεβαιώ τον ιδιο "ανώνυμο" ότι ουδέποτε στη ζωή μου αρνηθηκα τον διάλογο και ποτέ δεν έκλεισα κατάμουτρα συζήτηση,επειδή δεν με βόλευε.Πόσο μάλλον,όταν πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από την κόντρα βγαίνουν πολλά και μαθαίνεις (διδάσκεσαι) πολλά.Και φυσικά δεν αποζητώ κανενα άλλοθι.Δεν το έχω ανάγκη,δεν το επιδιώκω.Κι όποιος θέλει με πιστεύει.Όποιος δεν θέλει,πραγματικά χέστικα.Εγώ έχω την συνείδησή μου ήσυχη ότι αυτό που λέω και κάνω είναι βγαλμένα με ειλικρίνεια.
Σε ό,τι αφορά έσένα dobermann,γιατί αυτή πολιτική αγριάδα;Ποιός να ξεσκίσει ποιόν;Γιατί εκθέτεις με αυτό τον τρόπο την αριστερά και τους αριστερούς και τους βγάζεις καννίβαλους;Γιατί εκθέτεις ένα ολόκληρο χώρο που κάνει τους αγώνες του,σίγουρα όχι με μεθόδους βίας και μίσους;
Εν πάσει περιπτώσει.Αντιλαμβάνομαι ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα με το δικό μου επαγγελματικό συνάφι,λογικό είναι να μην δέχεστε κάποιοι από εσάς,την παραμικρή κουβέντα από τον οποιοδήποτε απο εμάς και κυρίως άν δεν είναι ταυτισμένος με τις απόψεις σας.Δεν σας αδικώ αν με βλέπετε σαν ένα κομμάτι του "συστήματος" που σας προκαλεί αλλεργία.
Αφήστε με,όμως,να σας ακούω και να σας μιλάω,χωρίς να με λιδωρείτε.Αμφισβητήστε με,αλλά μην με αφορίζετε.Ούτε σας ζητάω να με...ψηφίσετε (!) ούτε να αποδέχεστε τη σκέψη που εξωτερικεύω.
Σας ζητάω να είμαστε όλοι ισότιμα ενταγμένοι στη παρέα των bloggers,όπου χωράνε όλοι για συζήτηση.
Και φυσικά,είναι κρίμα να αποδυναμώνουν κάποιοι την προβολή που πρόσπάθησα να κάνω για τα "tsakidia".Στο κάτω-κάτω,δεν είδα τίποτα "αριστερούλιδες" συναδέλφους μου να κάνουν το ίδιο!Εγώ ο "δεξιούλης" βρέθηκα μόνο...
Ε,όχι ρε παιδιά και...κερατάς και δαρμένος!!!
Αντε.Καλό βράδυ.Γύρισα από δύο μέρες ρεπορτάζ στα πυρόπληκτα μέρη και είμαι χώμα.Οι κάφροι ακόμα έχουν τους ανθρώπους στα κοντέϊνερ και οι τράπεζες με την εφορία κυνηγάνε αυτούς που τους κάηκε όλο το αγροτικό βιός.Τα έλεγα και τα έδειξα πριν ένα μήνα από τηυν εκπομπή μου και ακόμα το ίδιο χάος βασιλεύει.
Υ.Γ. Στον άλλον "ανώνυμο" που με το δίκιο του αμφισβήτησε το σχόλιο μου για το INDYMEDIA,να του διευκρινήσω ότι αυτό το σχόλιο το έστειλα από τη δουλειά μου και όχι από το σπίτι μου,από το δικό μου PC.Στην δουλέιά δεν έχω λογαριασμό blogger.

SPY είπε...

αχ βρε Τέρενς..
αχ βρε Τέρενς..

Aν δεν ήσουν κι ανορθόγραφος, τέλειος θα ήσουν..

:DDDD

Ανώνυμος είπε...

Στις 19/5 εστειλα μια απαντηση στο σχολιο του Τ.Κουικ της 18/5, η οποια δεν δημοσιευθυκε ποτε. Με λογοκρινατε χωρις λογο διοτι δεν εβριζα ουτε ημουν απρεπης. Νομιζω οτι δεν συμφωνουσατε με το νοημα των γραφομενων μου αν και δεν σας αφορουσαν και δεν απευθυνοταν σε σας και με κοψατε. Αυτο ειναι πρωτοφανες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!